0

سفر به مالدیو

معروفترین غذاهای مالدیو

ژوئن 20, 2018 در 5:55 ق.ظ توسط

معروفترین غذاهای مالدیو

در مورد معروفترین غذاهای مالدیو در سایت مالدیو بخوانید.

قبل از سفر به هر کشوری بهتر است راهنمای سفر به آنجا را بخوانید و با جاذبه های گردشگری آن آشنا شوید. قسمت مهم یک سفر برای هر کسی بحث غذای آن است که لذت سفر را کامل میکند. در هر سفری بهتر است که از غذاهای بومی آن منطقه هم استفاده کنید که قطعا تجربه مفید و متفاوتی برای شما دارد. در مالدیو رستوران هایی هستند که به سرو انواع غذاهای اروپایی، آسیایی و بین المللی میپردازند. در ماله پایتخت مالدیو رستوران های کوچکی وجود دارد که مورد علاقه گردشگران است. زیرا که همان غذاهای گران رستورانهای شیک را با همان کیفیت میتوانید تهیه کنید ولی با هزینه کمتر. برای گردشگران مالدیو یکی از بهترین تفریحات خوردن غذاهای خوشمزه و شکم گردی است.

جزایر مالدیو یک مقصد گردشگری عالی است برای کسانی که میخواهند یک سفر لوکس به جزایر زیبا و استوایی را تجربه کنند. بر خلاف تصور عموم مالدیو یک مقصد گردشگری گران نیست و شما با بودجه ی قابل قبولی میتوانید سفر به این بهشت روی زمین با اقلیم استوایی را تجربه کنید. در سال های اخیر به منظور رونق صنعت توریسم هتل ها و مهمانسرا های زیادی با رستورانهای خوب و با کیفیت در مارلیک ساخته شده اند.

گرچه غذاهای مالدیو شهرت چندانی در سراسر دنیا ندارند اما به خاطر استفاده از ادویه های خاص ویژگی منحصر به خود را دارند. از آنجایی که مالدیو کشوری مسلمان نشین است به راحتی میتوانید غذاهای حلال را پیدا کنید و از این بابت مشکلی نخواهید داشت.

غذاهای بومی هر منطقه با توجه به شرایط آب و هوایی و اقلیمی آنجا متفاوت است. محوریت تهیه غذا در مالدیو  بر پایه ماهی است. خصوصا ماهی تن که برگرفته از ذائقه سریلانکا و هند جنوبی است. غذاهای رستوران های  مالدیو با طبع گرم ادویه جات تند سنتی و مختلف است که اصولا شامل برنج، ماهی پاک کرده، چیلی و پیاز میشود. تنوع غذایی در مالدیو بسیار زیاد است و به همین دلیل است که یکی از لذت بخش ترین تجربه های سفر به مالدیو چشیدن غذاهای این منطقه است. توریست های مالدیو بیشتر سراغ غذاهای بومی مالدیو میروند . در ادامه غذاهای خوشمزه و معروف مالدیو را معرفی میکنیم.

نارگیل

در فرهنگ غذایی مالدیو یکی از مواد اولیه در غذاها نارگیل است. نارگیل را به شکل های مختلف در غذاها مورد استفاده قرار میدهند. مثلا به شکل پودر یا رنده شده یا آن را فشرده می کنند و از آن عصاره یا شیره نارگیل می گیرند. از روغن نارگیل برای سرخ کردن غذاها استفاده می کنند. شیر نارگیل ماده ی اصلی تهیه بسیاری از غذاها و خوراک ها در آشپزی مالدیو است.

ماهی

مالدیو در جزیره واقع شده است و مسلما ماهی یکی از مهم ترین مواد غذایی مورد استفاده در غذاهای سنتی در منطقه می باشد. محبوب ترین ماهی در مالدیو ماهی است به نام tuna که به شکل خشک یا تازه مصرف می شود. تنوع ماهی در مالدیو بسیار زیاد است. برخلاف مردمی که ساکن اقیانوس آرام  هستند. اهالی مالدیو ماهی را خام مصرف نمی کنند.

نشاسته

برای تهیه نشاسته از مواد مختلف استفاده میکنند. برنج، کاساوا، میوه ای به نام نان، سیب زمینی شیرین موادی هستند که برای تهیه نشاسته از آن استفاده می کنند. در تهیه اغلب دسرها و غذاها در آشپزی مالدیو از نشاسته استفاده میشود که یکی از مواد غذایی اصلی در مالدیو است .

 

معروفترین غذاهای مالدیو

Boshi mashuni

این غذا نوعی سالاد است که با ترکیبی از گل موز خرد شده به همراه نارگیل تازه و ادویه جات مختلف تهیه میشود. برای طعم دادن به این سالاد از لیمو تازه و چیلی استفاده می شود. زردچوبه ، کاری و زیره از دیگر ادویه هایی است که به دلخواه به این سالاد اضافه می شود.

ماس هونی

یکی از مشهورترین صبحانه ها در مالدیو ماس هونی است که مواد اصلی آن ماهی دودی، پیاز و نارگیل تشکیل شده است. این غذا با ادویه های محلی و خاصی پخته میشوند که به عنوان یکی از محبوب ترین غذاها در بین گردشگران است.

سمبوسه

یکی از غذاهای محبوب مالدیو که در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله ایران مورد استفاده قرار می گیرد سمبوسه است. برای تهیه سمبوسه خمیر مورد استفاده را که بسیار ترد و سبک است با موادی مثل کلم، تخم مرغ، پیاز، گوشت و سبزیجات و…. که تفت داده شده اند، پر می کنند. بعد خمیر را در روغن سرخ می کنند. مواد داخل سمبوسه بسته به مکانی که هستید و ذائقه افراد قابل تغییر است.

فیهو نوماس

این غذای فوق العاده از ماهی های دریایی کباب شده درست می شوند. این ماهی ها از قبل در یک سس ویژه که ماده اصلی تشکیل دهنده آن فلفل قرمز است می گذارند تا به اندازه کافی تند و ترد شود.

بامبوکی لو هیتی

بامبوکی لو هیتی  یک نوع نان است که به عنوان پیش غذا استفاده میشود. این نان متفاوت از میوه های تازه و ادویه کاری درست می شود و در ماهیتابه های مخصوصی سرخ می شوند. این نان بسیار معروف است. شما میتوانید در همه رستوران های مالدیو این نان خاص را سفارش دهید.

معروفترین غذاهای مالدیو

نان نارگیل

این مدل نان در بسیاری از مناطق استوایی به شکل های مختلف پخت می شود. نان نارگیل یک نوع نان صاف است که با وجود نارگیل عطر و طعم خاصی دارد.

سوپ ماهی

سوپ ماهی یک نوع سوپ سنتی در مالدیو است  که با انواع ادویه ها و لیمو طعم دار می شود. ماهی تن تازه مهم ترین ماده ی تشکیل دهنده ی این سوپ است. تکه های ماهی تن را با مواد دیگری مثل برگ کاری، پیاز ، سیر و چیلی می پزند و با پیاز سرخ کرده و آب لیمو طعم دار می کنند. این سوپ بسیار ساده و کم حجم است که معمولا برای پیش غذا از آن استفاده می شود و هم در تابستان و هم در زمستان سرو می شود.

Saagu bondibai

این غذا نوعی پودینگ است که یکی از مهم ترین غذاها در رژیم غذایی مالدیو است. در این پودینگ نوعی خاص از نشاسته که از ریشه درختان نخل گرفته می شود استفاده می شود که با مواد دیگری مثل شیر نارگیل و هل مخلوط می شود. کافی است که این دسر را یک بار امتحان کنید و عطر و طعم بینظیرش را نجربه کنید تا این غذا را برای همیشه به خاطر بسپارید. این پودینگ را به راحتی میتوانید در مالدیو پیدا کنید. Saagu bondibai یک دسر فوق العاده است و طرفداران زیادی دارد.

 

شما میتوانید سوالات خود را از کارشناسان ما در سایت مالدیو بپرسید.

برچسب‌ها, , , , ,

دیدگاهتان را بنویسید